Infokanal till medlemmar

Föreningen har en grupp på den populära appen Telegram. Gruppen används för att vid behov snabbt skicka värdefull information ut till medlemmarna samt för att medlemmarna ska ha en möjlighet att kommunicera direkt med varandra.

Appen är gratis att ladda/använda och vi rekommenderar starkt att du installera den i din mobil/surfplatta eller dator för att inte missa viktig information som rör ditt boende. Installera appen och registrera dig och sedan informera styrelsen via mejl så lägger vi dig i gruppen.

Appen Telegram finns för Android och iPhone mobiler/surfplattor samt för vanliga PC och MAC datorer. Den är gratis och mycket enkelt att installera och använda. Det går också att använda Telegram för att helt gratis ringa varandra samt skicka meddelanden och alla andra former av filer till vänner och bekanta.

Telegram för Android telefoner laddas ner här.
Telegram för iPhone telefoner laddas ner här.
Telegram för PC datorer laddas ner här.
Telegram för MAC datorer laddas ner här.
Telegram för Webben (använda utan att behöva installera något program) hittar du här.h det krävs en inbjudan för att ansluta sig. Registrera er här eller skicka ettnfo@brfverkstaden.se så mejlar vi en inbjudan för medlemskap till i föreningens kanal i Telegram